maanantai 11. huhtikuuta 2022

Kummaa höpinää erilaisilla partisaanisomekanavillakin "juutalaisuudesta" ;). Onko silmät sokeita vai persesilmälläkö katselette maailmaa?

On aika vaatia miehitettyjä alueitamme takaisin https://occupied-territories-back.blogspot.com/

Suomalaisten äänestäjien / äänestämättömien sieluttomien miehittäjä-Ryssää pelkäävien kansakunnallinen muisti on pätkinyt kun ovat äänestäneet erilaisia ripulipaskakommareita valtuustoihin, eduskuntaan ja presidenteiksi sotien jälkeen. Seurauksena häivytetty oikeutetut aluesaantomme miehittäjä-Ryssältä. Nyt vastaavan tilan edessä Georgia, Ukraina, kuka seuraavana?Kummaa höpinää erilaisilla partisaanisomekanavillakin "juutalaisuudesta" ;). Onko silmät sokeita vai persesilmälläkö katselette maailmaa?

Putinin valtaannostajat rahoittaja ja rahataskut ovat kaikki juutalaisia, jopa miehitettyyn Krimiin rakennettiin silta juutalaisrahalla / juutalaisoligarggien rahoittamana.

Russian marauder soldier = Ryssäsotilaat tappavat siviilejä sotarikoksissaan ja ryöstävät tavarat postitellen niitä omille perheilleen jopa postituslistoja hyödyntäen mitä kellekinJoten ko taustaa vastaan voidaan sanoa, että kyse ei ole siitä että olisi Ukrainan sodassa miltään osin kyse "juutalaisuudesta", vaan puhtaasta Ryssän imperialismista ja kaikkien kansainvälisten jopa sodankäynnin lakien rikkomisesta. Jopa Hitler julisti sodan ennenkuin alkoi upottamaan USA:n aluksia. Ryssähän ei virallisesti käy sotaa kun se Jeltsinin aikana tehdyn lain mukaan on hyökkäyssotana kielletty. Joten siksi markkinoidaan putinin kansanmurhasotaa "sotilasoperaationa", aivan kuten Suomea vastaan oli vain "rajakahakka". Joten lopettakaa nyt miehittäjä-Ryssän perseennuolu.


Talvisodan muistopäivän alla 11.3.2022 Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa: Ryssä helvettiin Ukrainasta Suomesta etcEduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Seppo Lehto varmasti valkoinen vaihtoehto ja esinahkakin tallella ;) https://Esinahka.blogspot.com (Pitänee varmaan blogiakin päivittää)

Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto Taistelkaamme mustaa tulevaisuutta vastaan 15.3.2022 Eduskuntavaaleissa valkoinen vaihtoehto tavoitteeksi tulevaisuutenamme

Seppo Lehto https://Ajan-Suunta.blogspot.com Ajan Suunta päätoimittaja Tampere

I´m not ukrainian but I support Ukraine

Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto Taistelkaamme mustaa tulevaisuutta vastaan 15.3.2022 suvaiten vain näitä karvaisia "Musteja", en ymmärrä mistä "mustikeista" muut puhuvat

https://Eduskuntavaalit-Pirkanmaa.blogspot.com Ollaan kuulolla mitä tapahtuu eduskuntavaaleissa 2023 ja ollaanko Naton jäseninä vihdoni jo vuonna 2022?

Miehitetyssä Ukrainassa oleva Ryssän invaasio ja miehitystilanne 6.4.2022
----------


11.12.1939 Suomi, imperialistisen Ryssän hyökkäyksen jälkeen vetoamassa apua ulkovalloilta kuten Ukraina nyt


https://Talvisota-winterkrieg.blogspot.com/

-------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti